Hvordan få mer gjort på en kreativ måte?

Hvis du fikk vite om en måte du kan være kreativ på hver eneste dag, ville du ha visst om denne måten? Vel, i denne artikkelen får du innsikt i hvordan du får tid og lyst til å være kreativ hver eneste dag. Det er faktisk ganske enkelt.

Sett av 10 minutter

La oss si at du har lyst til å skrive en ny artikkel til din hjemmeside, men du har for mye stoff og vet ikke helt hvor du skal begynne. Det virker ganske overveldende og det er vanskelig å begynne. Finn fram stoppeklokke (eller mobilen) og bestem deg for at du skal være kreativ i hele 10 minutter. Når disse 10 minuttene er over slutter du å skrive.

Kanskje du har lyst til å holde på lenger?

IKKE GJØR DET! Vent til dagen etter, for da vil du ha den samme lysten igjen. Fordi det var så enkelt å bare gjennomføre 10 minutter med det å være kreativ.

Ikke avskriv dette før du har prøvd det. Det hjelper faktisk veldig mye på både motivasjonen og at du får satt i gang tankene. Hvis du har en artikkel, men du bare får mulighet til å skrive på den 10 minutter om dagen vil du få masse unnagjort.

Bruk teknikken andre steder

Det som også er spennende er at du kan benytte denne teknikken på hva som helst. Har du mye du skulle ha ryddet unna? Bare sett av 10 minutter og rydd så mye du kan innenfor disse 10 minuttene. Det er en teknikk som overraskende mange er skeptisk til, men når de begynner å bruke den så blir de utrolig overbeviste.

Husk at det er bedre å være kreativ i 10 minutter hver dag enn å ikke være kreativ i det hele tatt. Du er vel enig i det, ikke sant?